Lokalradioene i Innlandet søker to personer til en fireukers sommerturné i fylket. Målet med turneen er å opplyse fastboende og turister om hva som finnes i vårt nye store fylke.

Fra 28. juni til 23. juli skal Lokalradioene i Innlandet besøke 20 ulike steder i Innlandet, hvor målet er å bli bedre kjent med hva som finnes på ulike steder i fylket. Turnésendingene lages fra en bobil, og fire timer daglige sendinger sys sammen fra denne. Sommervikarene har det hele og fulle ansvaret for gjennomføring av sendingene, og må også planlegge neste virkedags intervjuavtaler og innhold. Bobilen benyttes også til overnatting.

Det er en fordel om minst en av dere er litt kjent, men evne til å finne fram kommer dere langt med. Dere får nødvendig innføring og vi er behjelpelig med å finne aktuelle saker og intervjuobjekter.

Lokalradioene i Innlandet AS eier og driver ni radiokanaler. Med Radio Kongsvinger, SolørRadioen, SolørRadioen+, ElverumsRadioen, HamarRadioen, GudbrandsdalsRadioen, TrysilRadioen og ØsterdalsRadioen når vi daglig lyttere fra Magnor i sør til Bjorli og Røros i nord.

Unik mulighet

De som får denne jobben skal reise rundt i fire uker med mikrofon i bagasjen. Det blir lagt opp en plan for sommeren som dere skal følge. Du må derfor være villig til å være på reise store deler av disse fire ukene. For dem rette er det ypperlig å kombinere turneen med ferieopplevelser i Innlandet.

Vi søker deg som:
– Er ung voksen (antagelig mellom 18 til 30 år)
– Har førerkort klasse B.
– Har et godt norsk muntlig språk
– Har gode lokalkunnskaper om Innlandet
– Er utadvendt, glad i å ta kontakt med folk og ikke redd for å prate med ukjente.
– Har høy arbeidsmoral, stort pågangsmot, er selvgående, fleksibel og løsningsorientert.
– Har god teknisk forståelse, og evner å løse utfordringer på egenhånd.
– Interesse og kunnskap om radiojournalistikk er en fordel.

Vi tilbyr:
– Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver
– Nødvendig opplæring
– En annerledes sommerjobb
– Innføring i et spennende medie som stadig er i utvikling

Søknadsfrist er 19. mai. To personer må gjerne søke sammen, om dere mener å fungere godt som duo. Vedlagt søknaden ønsker vi også en stemmeprøve med intervju/podcast eller annet som får frem potensialet ditt/deres.

Søknad og eventuelle spørsmål rettes daglig leder/ansvarlig redaktør:

Bjørn-Martin Brandett
Telefon 977 60 082
bjorn-martin.brandett@radioene.no