Christiane (22) vant over 100.000 på radiobingo: – Det er helt sjukt

32 ble definitivt lykketallet for Christiane Lund (22) da hun spilte radiobingo i Radio Toten og HamarRadioen i forrige uke. Med bingo på 32 vant hun 100.400 kroner!

Lokalradioene fortsetter å dele ut store pengesummer til heldige bingospillere i Innlandet. Denne gangen var det Christiane Lund (22) som vant lykkepotten. Christiane kommer fra Dokka, men bor nå på Lillehammer i forbindelse med studier.

– Det er helt uvirkelig, fy fader, det er helt sjukt, sa Christiane rett etter at hun hadde fått bingo på lykketallet.

Hun har spilt radiobingo mange ganger på Radio Randsfjord, men valgte denne gangen å prøve seg på HamarRadioen og Radio Toten som arrangerer radiobingo hver onsdag klokka 21.00. Det gjorde hun klokt i.

– Feiringen blir nok dessverre minimal, men det spørs om det blir et par glass før jeg legger meg, sa hun etter å ha vunnet storpremien.

Som student og deltidsarbeider kommer pengene svært godt med. Først og fremst tenker Christiane å se seg ut en ny bil.

– En ny bil hadde vært fint, noe merke har jeg ikke sett meg ut, for dette kom veldig brått, sier Christiane latterfult.

Lokalradioene i Innlandet AS, som driver ni lokale radiokanaler i fylket, har delt ut over 3,3 millioner kroner i bingopremier allerede i 2020, og ni premier på over 100.000 kroner er delt ut.