Stian fikk årets julegave på forskudd – Vegard lovet sønnen Simen det han ønsker seg til jul

Det lønner seg å høre på lokalradioen. Det vet elverumsingene Stian Reiten Johansen og Vegard Mobekk Strand som vant gavekort på til sammen 27.000 kroner! De kan brukes i butikker i Elverum sentrum og byens to kjøpesentrene Amfi og Kremmertorget.

Som en del av Sparebank 1 Østlandets 175-årsjubileum har bankens lokale avdeling i Elverum gjennomført en stor konkurranse i samarbeid med Elverum håndball og ElverumsRadioen.

BILDET: Stian Reiten Johansen (til venstre) og Vegard Mobekk Strand med sønnen Simen. Bak står banksjef Kjell Inge Bækken i Sparebank1 Østlandet og programleder Leif Tore Surén i ElverumsRadioen, som delte ut premiene.

Flere hundre personer tok selfie og oppfordret ‘stem på din favoritt’. De som fikk flest stemmer endte i uhøytidelig kunnskapskonkurranse direkte på lufta i ElverumsRadioen. Stian tok hjem seieren og hovedpremien; gavekort på hele kr 21.000. Finalekonkurrent Vegard fikk også godt betalt for de 60 sekundene konkurransen varte; gavekort på kr 6.000 til valgfri forretning. ‘Nå blir det rattkjelke på Simen til jul’ utbrøt Vegard fornøyd.

Tusen takk til alle som deltok i konkurransen – og til Sparebank 1 Østlandet, Elverum Sentrum, Amfi og Kremmertorget for gavene, samt Elverum håndball for utmerket samarbeid. Tidligere Elverum Sparebank er for øvrig avdelingen med nest eldst røtter i Sparebank 1 Østlandet – og i lokalbanken forsikres at de har tenkt å holde det gående i 175 år til, minst.