Ruth vant 104.000 på radiobingo: – Pengene skal rett på sparekonto

79 ble det virkelig store lykketallet for Ruth Moren onsdag kveld i HamarRadioens radiobingo. Med bingo på 79 vant hun nemlig 104.000 kroner!

Jubelen sto i taket da 79 kom gjennom radioapparatet onsdag kveld. Det var det eneste tallet Ruth Moren manglet for å få bingo på tre rekker, og ikke nok med det – det var kveldens lykketall. Da Leif Tore Surén leste kveldens lykketall trodde ikke Ruth det var mulig.

– Jeg satt igjen med 83 og 79. Først kom 83, og jeg hadde aldri trodd at 79 skulle komme. Men plutselig kom det, og der satt bingoen! Sier Moren.

Opprinnelig kommer hun fra Innbygda i Trysil, men ettersom sønnen bor i Hamar valgte hun å flytte hit for en tid tilbake. Ruth er 62 år, og uføretrygdet. Med liten inntekt kommer pengen svært godt med, og planen er helt klar.

– Pengene skal rett på sparekonto! Ettersom jeg ikke er i jobb kommer det godt med, sier hun.

Bingoblokka kjøpte hun på Joker Ajer i Hamar. At det blir mer bingo i tiden som kommer er hun ikke i tvil om.

– Nå har jeg i hvert fall penger å spille for, ler Moren.

Men hun har vært en trofast spiller lenge. Både i HamarRadioen på onsdager, og i TrysilRadioen på tirsdager da hun er på besøk i hjemkommunen.

Ruth er den

bein og muskler, kjøpe lovlige steroider i USA. De anabole effektene inkluderer også økt produksjon av røde blodlegemer. masteron och även med sin styrka har få biverkningar rapporterats. Släpptes senare 2015,

9. personen som vinner stort på radiobingo i Innlandet i år:

  • Uke 4, Radio Kongsvinger, Torill Taaje fra Skarnes og Gerd Hagen fra Skarnes vant 50.150 kroner hver
  • Uke 4, ØsterdalsRadioen, Ingunn Gulløien fra Alvdal, Anne Grethe Rønning fra Kvikne og Olov Skogli fra Alvdal vant 34.350 kroner hver.
  • Uke 7, TrysilRadioen, Jorunn Sandbakk fra Innbygda vant 100.400 kroner.
  • Uke 10, SolørRadioen, Harald Smestad fra Våler vant 100.400 kroner.
  • Uke 15, GudbrandsdalsRadioen, Anne Gunn Viken fra Sel vant 100.400 kroner.
  • Uke 20, HamarRadioen, Ruth Moren fra Hamar/Trysil vant 104.000 kroner.