I sommer skal alle feriere i Norge, og Innlandet venter storinntrykk av turister. Lokalradioene i Innlandet har suveren dekning på FM, og i store deler av fylket hører du oss også på DAB.

DAB eller FM? Hvorfor må vi velge? Lokalradioene i Innlandet sier ja takk begge deler. I gamle Hedmark er DAB svært godt utbygd, mens i Gudbrandsdalen er det dekning i Lillehammer, Øyer, Ringebu, Sør-Fron og Nord-Fron. FM-dekningen er derimot suveren både i Hedmark og Gudbrandsdalen.

– Vi har et enormt nett med FM-sendere i vårt nye storfylke, og skal både underholde og informere bilister som tar turen til Innlandet i sommer. Lokalradioen skal selvsagt være lokal, men ved å høre på oss får også besøkende et innblikk i hva som rører seg i de ulike geografiske områdene, sier Bjørn-Martin Brandett, daglig leder hos Lokalradioene i Innlandet.

Med dekning fra Magnormoen i sør til Lesja i nord har bilister et radiotilbud å se frem til. I sommer sender lokalradioene mer radio enn noen gang.

– Tidligere har vi redusert sendeflaten for å løse feriekabalen. I år opprettholder vi vårt vanlige sendestrekk, og det gir folk sendinger med folk i studio fra seks om morran til seks om kvelden. Utover dette har vi alltid, mener vi, den beste musikkmixen, smiler Brandett.