I sommer skal alle feriere i Norge, og Innlandet venter storinntrykk av turister. Lokalradioene i Innlandet har suveren dekning på FM, og i store deler av fylket hører du oss også på DAB.

DAB eller FM? Hvorfor må vi velge? Lokalradioene i Innlandet sier ja takk begge deler. I gamle Hedmark er DAB svært godt utbygd, mens i Gudbrandsdalen er det dekning i Lillehammer, Øyer, Ringebu, Sør-Fron og Nord-Fron. FM-dekningen er derimot suveren både i Hedmark og Gudbrandsdalen.

– Vi har et enormt nett med FM-sendere i vårt nye

Anabolic Trinity By Hard Rock Supplements Anabolic Trinity kombinerar 3 kraftfulla anabola medel för att bygga mager massa, styrka och förbättra muskeldefinition. Hard Rock Supplements utformade detta tillägg för att vara nästa nivå bortom androvar. alpha pharma Anabol Trinity By Hard Rock Supplements ** Ingen nybörjare tillåten ** Triple din anabola aktivitet med Hard Rock Anabolic Trinity Supplements! Bygg en rippad kropp med en kombination av tre av de mest effektiva anabola som finns idag, Androsterone, Epiandro och Laxogenin!

storfylke, og skal både underholde og informere bilister som tar turen til Innlandet i sommer. Lokalradioen skal selvsagt være lokal, men ved å høre på oss får også besøkende et innblikk i hva som rører seg i de ulike geografiske områdene, sier Bjørn-Martin Brandett, daglig leder hos Lokalradioene i Innlandet.

Med dekning fra Magnormoen i sør til Lesja i nord har bilister et radiotilbud å se frem til. I sommer sender lokalradioene mer radio enn noen gang.

– Tidligere har vi redusert sendeflaten for å løse feriekabalen. I år opprettholder vi vårt vanlige sendestrekk, og det gir folk sendinger med folk i studio fra seks om morran til seks om kvelden. Utover dette har vi alltid, mener vi, den beste musikkmixen, smiler Brandett.